Protecció Civil repartirà les mascaretes per als treballadors que usen el transport públic aquest dimarts al matí a l’estació d’autobusos d’Olot

Protecció Civil serà l’encarregada de repartir a partir d’aquest dimarts les mascaretes assignades a Olot per a aquells treballadors que hagin d’agafar el transport públic.

Voluntaris de Protecció Civil seran a l’estació d’autobusos d’Olot per repartir mascaretes des de 2/4 de 7 del matí fins a les 12 del migdia. Els voluntaris lliuraran una mascareta a les persones una vegada s’hagi validat el bitllet.

La distribució de mascaretes a Olot amb el retorn a la feina de treballadors per a serveis no essencials respon als preceptes que la Generalitat ha fet públics aquest diumenge al migdia. Es tracta de les més de 1.700.000 mascaretes distribuïdes pel Govern de l’estat espanyol que es dirigeixen a treballadors que han d’agafar el transport públic per anar a treballar. En total, a Catalunya es repartiran mascaretes des d’un centenar de punts situats als espais i intercanviadors amb més afluència de passatgers als municipis de més de 30.000 habitants.