El Pim Pam Pum Foc il·lumina el cel olotí en reconeixement als veïns confinats quan es compleix un mes de l’estat d’alarma

Aquest dilluns, quan es compleix un mes de l’estat d’alarma decretat per la pandèmia del nou coronavirus a l’Estat espanyol, el col·lectiu de diables olotins Pim Pam Pum Foc ha tingut un detall per a tots els veïns que han fet un gran esforç per protagonitzar un confinament exemplar.

A les 9 del vespre, els diables han decidit il·luminar el cel de la ciutat amb focs artificials llançats des de set punts diferents de la ciutat, amb l’objectiu que fossin vistos pel màxim nombre de veïns. D’aquesta manera, el col·lectiu ha reconegut l’esforç dels conciutadans per evitar la propagació de la COVID-19 a la capital de la Garrotxa.

La resposta dels veïns no s’ha fet esperar. Després dels prop de cinc minuts que ha durat la iniciativa, centenars de persones han sortit als balcons amb llums, aplaudiments i càntics espontanis, per agrair el gest al Pim Pam Pum Foc.

Deixa un comentari