L’Hospital d’Olot supera el mig centenar d’altes d’ingressats per coronavirus des de l’inici de la pandèmia al centre

Segueix el degoteig d’altes sanitàries a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa des de l’inici de la crisi de la COVID-19. Aquest dimarts quatre persones han pogut tornar als seus domicilis a seguir el tractament de coronavirus. Actualment, ja es supera el mig centenar d’altes, arribant a les 51.

D’altra banda, en les últimes 24 hores no hi han hagut notificacions de resultats de les proves de PCR efectuades entre el personal de la Fundació de l’Hospital d’Olot. Ara per ara, hi ha 62 professionals que han donat positiu en els tests realitzats.

En aquest moment, també hi hauria 43 pacients amb COVID-19 ingressats al centre hospitalari. En les últimes 24 hores no s’ha notificat cap defunció: en aquests moments haurien mort un total de 27 persones a l’Hospital des que es va començar a conèixer l’afectació del coronavirus a la Garrotxa.