Nan Oliveras completa l’Ironman de #Triathome, que recapta 200.500 euros per a l’Hospital Trueta de Girona

Fer esport des de casa en època de confinament és complicat, i s’ha d’estar molt preparat per poder completar una Ironman sencera. És el que va fer l’olotí Nan Oliveras el passat dissabte, que va seguir la iniciativa del seu company i entrenador Jan Frodeno, campió olímpic de Pequín 2008 i resident a Girona.

L’alemany va completar una Ironman, especialitat de la que és vigent campió mundial, i ho va fer acompanyat de diversos esportistes com Nan Oliveras. Així, el garrotxí va aconseguir completar distàncies lluny de l’abast de la gran majoria.

CORO

L’objectiu de Frodeno era recaptar fons per a material de protecció per a l’Hospital Josep Trueta de Girona en la lluita contra el coronavirus. En total, tots junts van aconseguir més de 200.500 euros pel centre sanitari. La iniciativa #Triathome va ser seguida per més de 17.000 persones arreu del món.

x