Sant Joan les Fonts entregarà vals de compra a les famílies empadronades al poble

A causa de l’emergència sanitària i l’estat d’alarma pel nou coronavirus, són molts els esdeveniments que s’han hagut de posposar o anul·lar a municipis d’arreu del territori. Sant Joan les Fonts, per exemple, va anul·lar els darrers dies dos dels esdeveniments més populars del municipi, com el Sant Joan les Flors o la Nit de les Dones d’Aigua.

Anna Serra, regidora de promoció municipal Sant Joan les Fonts: Això ens ha obligat a adaptar-nos. Ens vam comprometre a estar al costat de les persones i ara complir aquest mandat implica resituar prioritats i ajudar a afectacions primer en la salut i després a nivell econòmic.

És per això que l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha anunciat una nova actuació de suport a les famílies i els comerços del municipi per fer front a la crisi del coronavirus.

La partida de 30.000 euros destinada al Sant Joan les Flors i la Nit de les Dones d’Aigua, es repartirà en forma de vals de compra a les famílies empadronades al poble, que es podran gastar als establiments locals que han hagut de tancar durant l’estat d’alarma, un cop s’aixequin les restriccions.

Anna Serra, regidora de promoció municipal Sant Joan les Fonts: Ara hi estem treballant, és complex. D’aquesta manera ajudem a les famílies i després a comerciants de Sant Joan les Fonts.

Dies enrere ja vam anunciar que l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts havia aprovat un paquet de mesures per ajudar els seus veïns durant la pandèmia de COVID-19, entre les quals l’ajornament de vuit mesos de l’impost de vehicles, que es cobrarà a l’octubre, la reducció la quota de l’Escola Municipal de Belles Arts i la llar d’infants, així com flexibilitzar i fraccionar al màxim els tributs.

Anna Serra, regidora de promoció municipal Sant Joan les Fonts: Com a equip de govern estem bolcats en pal·liar les afectacions i conseqüències del COVID-19, estem ocupats en el dia a dia però anem pensant i treballant què més podem fer per ajudar als nostres veïns.

Altres esdeveniments que es feien al municipi, aquests organitzats per entitats locals com la Fira del Tastet o la Festa del Roser de moment es posposen per més endavant.

 

x