Arriba la quarta temporada de ‘Paisatges Encreuats’, el programa produït per Olot Televisió que es podrà veure a tot Catalunya

Aquest dijous a la nit, a les 21.30, Olot Televisió i les televisions locals de Catalunya estrenen una nova temporada de ‘Paisatges Encreuats’, la quarta.
La situació que vivim ha obligat a redissenyar els primers capítols, que se centraran en paisatges de les tres primeres temporades. Una vegada es torni a la normalitat s’estrenaran els capítols inèdits. ‘Paisatges Encreuats’ repeteix després d’aconseguir molt bones audiències a tot el país.

Els paisatges vistos des de l’aire i explicats per les persones que hi viuen o que hi treballen. Aquesta és la clau de l’èxit de ‘Paisatges Encreuats’, l’aposta d’Olot Televisió i La Xarxa de televisions locals per mostrar l’entorn natural d’una manera diferent amb l’objectiu de prendre consciència de la necessitat de protegir-lo.

La quarta temporada arrenca amb la previsió d’uns primers capítols basats en paisatges de les tres primeres temporades. La Garrotxa, el Ripollès, l’Alt Empordà i el Pla de l’Estany són els primers candidats.

Una vegada es vagi superant la situació actual, el programa estrenarà els nous capítols, alguns dels quals es van poder rodar just abans del confinament de la població.  Alguns dels paisatges protagonistes seran la Conca Salina, la Plana del Penedès, la Vall de l’Anoia o els Costers de la Segarra.

Amb la quarta temporada ‘Paisatges Encreuats’ arribarà a superar els 50 capítols, que corresponen a 50 de 135 paisatges que hi ha a al país, segons la catalogació que en fa l’Observatori del Paisatge de Catalunya. L’organisme, que depèn del departament de Territori i Sostenibilitat, hi dóna suport tècnic un cop més.

El programa, dirigit i presentat pel periodista Albert Brosa, ho té tot a punt per recórrer un munt de quilòmetres per tot el país amb l’objectiu de contagiar l’estima cap a l’entorn natural únic de Catalunya. Els capítols es podran veure a tot el país a través de les televisions adherides a La Xarxa de televisions locals.