Bassols Energia impulsa un pla de mesures amb descomptes en les seves tarifes

El confinament ha implicat, entre d’altres coses, un increment considerable de la electricitat en totes les llars de la comarca i d’arreu del país i un descens de l’energia en empreses i negocis.

De fet, Bassols Energia ha dut a terme una comparativa entre una setmana qualsevol a l’any amb la primera setmana de confinament total. Els resultats, demostren un descens de consum elèctric del 42% en negocis i un 30% en grans empreses, mentre que hi va haver un increment de prop del 10% en el consum domèstic.

És per això que l’empresa ha volgut implantar una sèrie de mesures per fer front a l’escenari que ha generat la COVID-19.

Francesc Guinart, director comercial Bassols Energia: Hem emprès dues mesures una per PIMES i autònoms i l’altre per domèstics amb un objectiu únic que és ajustar el cost de l’energia pels nostres clients, que paguin menys davant aquestes eventualitats.

Des d’avui i fins al 30 de juny, l’empresa ofereix un descompte del 15% en la factura de la llum als clients domèstics que tinguin contractada alguna tarifa a través de la pàgina web. Els clients que no tinguin contractada una tarifa digital o bé nous clients, per poder accedir a aquest descompte hauran de contractar alguna de les tarifes digitals.

D’altra banda, Bassols Energia ha assegurat que treballarà de manera individualitzada, atenent a totes aquelles famílies que no puguin fer front a les factures de consum elèctric a causa de la crisi del coronavirus, però amb el compromís de garantir el subministrament elèctric a tots els clients.

Francesc Guinart, director comercial Bassols Energia: Cas per cas analitzarem i intentarem trobar una solució que sigui raonable per ambdues parts i preferim aquest anàlisi detallat perque ens sembla que és més just per les dues parts.

Pel que fa a empreses i negocis, que han patit una forta davallada en la producció i la facturació, la companyia ha decidit reduir la potència contractada fins a la represa de l’activitat normal.

Francesc Guinart, director comercial Bassols Energia: Estem fent moltes reduccions de potència i també estem oferint una tarifa digital pels negocis de fins a 15w i parlant amb PIMES per anar ajustant i adaptant contractes a les noves pautes de consum.

Per beneficiar-se d’aquesta ajuda, cada empresa o negoci ha de dirigir-se a la companyia i sol·licitar aquesta reducció de la potència.

 

Deixa un comentari