Rotary Club Garrotxa fa una donació de 25 tauletes a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa

Amb la crisi de la COVID-19, són molts els malalts – siguin o no de coronavirus – que a causa de la restricció de visites als centres i l’aïllament, no poden tenir una relació diària amb les seves famílies. La necessitat de contacte, ha portat als centres hospitalaris a demanar aparells electrònics per fer més lleugers aquests ingressos, sobretot a la gent més gran que no disposa de telèfon mòbil personal.

És per això que el Rotary Club Garrotxa, una organització que reuneix persones destacades del món empresarial, per tal de prestar ajut humanitari i contribuir al benestar social de la comarca, ha fet una donació de més d’una vintena de “tablets” a l’hospital garrotxí.

Miquel Calm, president Rotary Club Garrotxa: Era una necessitat que els hi feia falta, els hi corria pressa i per això nosaltres vam córrer molt per poder-les portar. En moments difícils tenir les famílies a casa i el malalt a l’hospital ha de ser molt dur. Això és una mica el que nosaltres creiem que hem de fer, suavitzar, intentar ajudar al màxim possible perquè la cosa passi més suau.

El seu president, Miquel Calm, també ha volgut llençar un missatge al personal mèdic de l’hospital d’Olot.

Miquel Calm, president Rotary Club Garrotxa: Animar i agrair moltíssim la feina que estan fent. Des del Rotary Club Garrotxa estem a la seva disposició per poder ajudar. nosaltres no ens avancem, sempre estem a l’espera de les demandes que puguin anar sorgint. El que volem és arribar a les necessitats que puguin haver al territori.

Des del Club afirmen que és aquest l’objectiu de la organització, vetllar pel benestar social de la comarca. També han ofert la seva col·laboració al Consell Comarcal de la Garrotxa i el Consorci d’Acció Social per ajudar, des de tots els àmbits i amb qualsevol aspecte, a la població garrotxina.

Deixa un comentari