Es redueix el nombre d’ingressos a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa

En la darrera actualització d’informació, l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha informat de sis noves altes que pacients amb coronavirus han rebut aquest mateix dimecres al matí al centre hospitalari. Amb aquestes, ja són 57 les altes hospitalàries que s’han donat a pacidents amb COVID-19 al centre sanitari.

La dada de pacients ingressats continúa descendint. A hores d’ara, ja en són 39.

Aquest gràfic mostra l’evolució del nombre d’ingressats a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa des de l’inici de la pandèmia. El primer ingrés es va produir el 20 març arribant al pic màxim als prop de 65 el dia 6 d’abril. Al principi del brot, es pot veure un ascens ràpid del nombre d’ingressos mentre que poc a poc han anat estabilitzant-se, i es pot arribar a veure com la corba està poc a poc aplanant-se.

Jaume Heredia, director mèdic Hospital d’Olot: Des del pic de l’epidèmia al nostre hospital, aproximadament fa 12 o 13 dies, estem per sota dels 40  pacients ingressats per covid19 i per nosaltres això és una molt bona notícia

Pel que fa a les defuncions, aquesta és la gràfica en el primer mes de la pandèmia.

Els èxitus van anar augmentant progressivament els primers dies del brot, arribant al pic d’entre 1 i 3 defuncions al dia en el període comprés entre l’última setmana de març i la primera setmana d’abril. Des del dia 13 d’abril, no s’ha produït cap defunció a l’hospital garrotxí.

D’altra banda, hi ha 62 professionals de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa que es mantenen com a positius per coronavirus.