La Unió Esportiva Olot demana a la Federació un play-off d’ascens de Segona B amb vuit equips classificats

La Federació Espanyola de Futbol va canviar dimarts d’opinió sobre l’acabament de les lligues esportives no professionals. Això afecta a la Segona Divisió B i a la Tercera Divisió, així com a la configuració dels equips que opten a l’ascens i al descens.

Un dels equips afectats és l’Olot, setè i a cinc punts del quart classificat. En progressió ascendent a falta de deu jornades per acabar la lliga, els de Raúl Garrido volien completar la temporada prevista, i els sorprèn el canvi de criteri de la Federació.

Sergi Raset, Director Esportiu UE Olot: “A nivell de club ens va sorprendre una mica: el president de la Federació Luis Rubiales sempre deia que s’havien d’acabar les competicions encara que fos més enllà del 30 de juny, i ens havíem fet amb aquesta idea.”

Segons les primeres informacions, i a falta de prendre una decisió definitiva, la Federació proposaria que enguany no hi hagi descensos de categoria, però només els quatre equips capdavanters de cada grup optaria a l’ascens en un play-off. La decisió tallaria les ales a la Unió Esportiva Olot, que demana donar oportunitats a més equips.

Sergi Raset, Director Esportiu UE Olot: “Ens semblaria més just poder ampliar aquest nombre d’equips. Està bé que no hi hagi descensos, però els equips que som allà prop dels play-off…no veig just que no se’ns deixi l’oportunitat de demostrar esportivament el nostre rendiment.”

Els clubs catalans del grup tercer de la Segona Divisió B es van reunir aquest dimecres en una reunió telemàtica amb la Federació Catalana per traslladar el seu parer, i només el Lleida es posiciona com l’Olot, demanant un play-off on hi entrin els vuit primers equips. L’ens federatiu ha de traslladar les conclusions de la trobada a la Federació Espanyola, que és qui acabarà decidint.