L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa rep nombrosos missatges de suport dels escolars garrotxins

Són desenes de missatges i dibuixos situats a les parets del passadís d’entrada de l’Hospital d’Olot. Per aquí passen cada dia els diversos treballadors del centre, quan entren en una jornada laboral, i és el moment quan veuen els suports que els arriben des dels més petits.

Són les Cartes amb el Cor, una campanya que s’ha engegat arreu de Catalunya, i l’hospital olotí ha rebut missatges de nens de quatre escoles garrotxines, el Salvador Vilarrasa de Besalú, la Bòbila de Les Preses, el Petit Plançó i l’Escola Pia d’Olot.

Pep Invernó, director Institut Escola Salvador Vilarrassa: “Fa goig veure com arriben moltes cartes i dibuixos dels nens i les famílies que volen donar ànims al personal del centre.Tot el que és un suport emocional a través dels nens ens dona un suport i satisfacció necessaris per encarar la jornada laboral.”

Aquestes Cartes amb el Cor van néixer arran de la crisi del coronavirus, per agrair l’esforç que fan els professionals sanitaris per protegir la població del COVID-19.