Les últimes 24 hores a l’Hospital d’Olot conclouen amb set noves altes de pacients amb coronavirus i dues defuncions per COVID-19

Les darreres 24 hores d’assistència sanitària per la COVID-19 a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa han conclòs aquesta tarda amb set noves altes hospitalàries de pacients amb coronavirus, una de les dades més altes registrades al llarg d’un dia des de l’inici de la pandèmia. Les altes de pacients que havien contret la malaltia ja han arribat a les 73.

Malauradament, aquest dijous a la tarda van morir dues persones grans amb patologies prèvies, elevant a 30 les morts succeïdes per la malaltia dins el centre sanitari. A tota la Garrotxa, fins a aquest dijous havien estat un total de 70 defuncions confirmades, després que les dades dels serveis funeraris s’hagin afegit al còmput oficial del Departament de Salut.

D’altra banda, la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha recuperat cinc professionals més, que després dels dies de confinament i haver-se repetit la prova, han donat negatiu per COVID-19. Per tant, fins a dia d’avui ja són 24 els professionals que s’han pogut reincorporar al seu lloc de treball. La fundació compta encara amb 53 professionals positius per COVID-19 que compleixen l’aïllament pertinent.

A hores d’ara, l’hospital té 21 pacients ingressats amb COVID-19.