Acaba la temporada del Club Hoquei Olot pel coronavirus

Final de temporada pel món de l’hoquei: així ho ha decretat la Federació Catalana de Patinatge, que ha donat per finalitzades totes les competicions, preveient que aquest curs l’esport no es podrà reprendre. La decisió afecta a l’Hoquei Olot, i en concret a l’equip de Nacional Catalana, que duia una bona dinàmica esportiva i optava a ser a les fases finals de la divisió.

A la categoria, s’ha declarat campió al Capellades, primer amb 28 punts i a molta diferència del segon classificat, el Cerdanyola, quan quedava una jornada per disputar-se de la segona fase de la lliga prèvia als play-off pel títol i l’ascens. L’equip de l’Anoia també serà l’únic que pujarà de categoria, mentre que no es produirà cap descens. L’Olot, dirigit per Jordi Costa, ocupava la cinquena posició i encara tenia opcions de classificar-se directament per la disputa del títol, però la situació social ha impedit resoldre la incògnita.

Per la seva banda, la mateixa Federació ha decidit reprogramar totes les competicions ajornades de patinatge artístic fins el mes de setembre, sempre i quan la situació generada pel coronavirus permeti reprendre el calendari.