Actualitzen la llista del gairebé mig centenar d’establiments que porten productes a domicili a Olot

La setmana passada l’Ajuntament d’Olot i DinamiG Garrotxa va publicar un mapa amb el llistat d’establiments que enviaven productes a domicili de primera necessitat. Ara aquesta llista s’ha actualitzat, amb fleques, supermercats, botigues de queviures, pastisseries, enoteques o carnisseries, entre altres, així com els punts de venda de la Plaça Mercat.

En concret, ja hi ha 49 botigues de la ciutat que s’han inscrit a la iniciativa. A través del web que s’ha posat a disposició de la ciutadania, es pot consultar els horaris d’obertura i les vies de contacte amb aquests establiments. Un dels objectius d’aquesta eina és evitar els desplaçaments i les concentracions de veïns per prevenir de nous contagis de COVID-19 entre els olotins.

x