El CN Olot, pendent de com acaba el curs de waterpolo després de la cancel·lació de la Divisió d’Honor

El Club Natació Olot està pendent des de fa setmanes de com s’acabaran les competicions esportives en les que està immers. En concret, la secció de waterpolo desconeix encara què passarà amb el que queda de temporada, però les seves categories depenen de la Federació Catalana de Natació, que ha de prendre una decisió al respecte.

Qui sí que s’ha pronunciat és la Federació Espanyola, que ha donat per acabades les lligues de Divisió d’Honor de waterpolo. Això afecta als jugadors Blai Mallarach (Atlètic Barceloneta), Miquel Gasulla (CN Catalunya), Biel Segura (CN Terrassa) i a l’entrenador Ferran Plana (segon tècnic del CN Sabadell). Properament, l’ens federatiu determinarà els campions de lliga: el Barceloneta de Mallarach encapçalava la classificació regular.