Els nens podrien començar a sortir al carrer dues hores al dia el proper cap de setmana

El govern de la Generalitat ha aprovat aquest dissabte un pla perquè els nens comencin a sortir al carrer a finals de la setmana vinent. Els infants podrien sortir 120 minuts al dia i en franges horàries segons l’edat. El Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya, el PROCICAT, ha validat la proposta aquest dissabte, que només podrà aplicar-se si rep el vist-i-plau del govern espanyol i si no es dona cap repunt de contagis per coronavirus.

El conseller d’Interior,Miquel Buch, ha explicat en roda de premsa que els nens de fins a sis anys podran sortir de 12h a 14h, mentre que de 16h a 18h podrien fer-ho els infants d’entre 6 i 16 anys. Els menors podran desplaçar-se només en zones properes a casa seva i sempre acompanyats d’un adult amb qui estiguin confinats. Pel que fa als majors de 16 anys, podran sortir de 18h a 20h del vespre sense un adult però sota la responsabilitat d’un tutor.

x