Llibreries, floristeries i restaurants d’Olot portaran el Sant Jordi a casa

La diada de Sant Jordi arriba en ple confinament i els comerços garrotxins es preparen per una jornada atípica. El fet que s’hagi traslladat la festa al 23 de juliol, no impedirà que els llibres i les roses arribin també als seus destinataris el proper dijous. Alguns establiments olotins dels dos gremis, llibreries i les floristeries, han confirmat que serviran els seus productes a domicili. L’Ajuntament d’Olot ha publicat la llista de comerços que ho faran, perquè els ciutadans ho vulguin facin els seus encàrrecs. En concret, es tracta de dues llibreries i cinc floristeries, amb les quals es pot contactar per telèfon. El portal DescobreixOlot proposa també demanar un àpat especial en algun dels set establiments de restauració que reparteix a domicili durant el confinament.  Des de les empreses del sector asseguren que les entregues es faran amb totes les condicions de seguretat.