L’hospital d’Olot ja ha donat 75 altes per COVID-19

Segons l’última actualització de dades de l’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa, han mort 31 persones al centre garrotxí des que va arribar el nou coronavirus. L’última, segons ha informat l’hospital, una persona gran i amb patologies prèvies que ha traspassat aquest cap de setmana. En les últimes hores s’ha donat una nova alta a un pacient de COVID-19. La xifra de persones que continua el tractament a casa després de l’hospitalització és de 75. Mentre pugen les altes, el nombre d’ingressats manté la tendència a la baixa amb 23 pacients.

Pel que fa als professionals, el centre garrotxí continua recuperant treballadors que van donar positiu per coronavirus i ja han superat la malaltia. A hores d’ara són 40 els que han pogut tornar a la feina, però encara n’hi ha 38 de confirmats en tractament.

 

Deixa un comentari