La Vall d’en Bas reparteix mascaretes a la gent gran i l’Associació de Comerciants de Sant Joan en reparteix entre els establiments

El Consell Comarcal ha fet diverses comandes de mascaretes per repartir-les entre la població, a través d’una compra centralitzada encarregada pels municipis garrotxins. A la gran majoria de pobles, es reparteixen a persones amb factors de risc. A la Vall d’en Bas disposen de prop de 900 mascaretes, que es reparteixen a comerços i a majors de 65 anys, per tal de prevenir nous contagis al municipi.

I és que tots els municipis s’han organitzat d’una forma similar per fer entrega d’aquest material de protecció. A Sant Joan les Fonts, a més, l’Associació de Comerciants del municipi ha decidit repartir 700 mascaretes entre els seus clients, de forma gratuïta.

Isabel Rigat, presidenta Associació de Comerciants: “Aquesta campanya de mascaretes són fruit d’una entrega desinteressada del municipi que és Mia Dissenys i d’una altra empresa que les ha fet i se’ls hi ha comprat una part.”

L’Associació de Comerciants de Sant Joan les Fonts també ha dut a terme un repartiment de material de protecció als treballadors dels seus establiments i ha suspès el cobrament de les quotes de soci a cada una de les botigues vinculades amb l’entitat.

x