Empreses del sector de les arts gràfiques intervenen en l’elaboració i el procés de fabricació de medicaments o productes bàsics

Algunes empreses del sector de les arts gràfiques, especialment les que treballen amb cartró, s’han mantingut obertes durant l’últim mes.

Poden fer-ho perquè intervenen en el procés de fabricació de medicaments o productes bàsics. És el cas de la impremta Aubert, una empresa centenària amb seu a Sant Joan les Fonts.

Joan Moli, Impremta Aubert: Fem caixes de cartró dedicades a l’alimentació i al món farmacèutic i veterinari.

No haver parat màquines no significa ni molt menys haver mantingut el mateix volum de producció. Calculen que l’aturada del sector editorial en un dels mesos més forts de l’any els ha suposat un descens del 50% dels encàrrecs.

Joan Moli, Impremta Aubert: Ha canviat totalment, el mes d’abril era molt productiu perquè podriem fer molts llibres, i també hi havia els programes de moltes festes majors. Ens hem quedat bastant estancats en aquest moment.

La impremta Aubert confia que la progressiva tornada a la normalitat i la celebració del Dia del Llibre el proper 23 de juliol els ajudin a remuntar els ingressos perduts durant aquest mesos.

x