La Vall de Bianya reparteix 1.500 mascaretes a través dels comerços

Per l’alcalde de la Vall de Bianya, Santi Reixach, la gran extensió del municipi i el seu caràcter disseminat no és una avantatge ni un inconvenient de cara a atendre els seus habitants durant la crisi de la COVID-19. Els regidors i el mateix batlle s’han repartit els nuclis per tal de mantenir el contacte amb les persones grans i aquelles que viuen més aïllades.

Santi Reixach, Alcalde de la Vall de Bianya:  Amb els veïns de la Vall del Bac estem en contacte amb ells i també amb els dels nuclis més disseminats. Des d’aquí vull agrair a tots els veïns de la vall de Bianya el seu comportament, un comportament exemplar.

Una de les accions més destacades al municipi ha estat la compra de 1.500 mascaretes a través del Consell Comarcal de la Garrotxa, que estan a disposició dels veïns als comerços que es mantenen oberts.

Santi Reixach, Alcalde de la Vall de Bianya: Ha estat una manera de distribuir-les a tots els veïns de la vall. Tan les fleques com molts llocs on venen queviures, aquests tenen mascaretes que els hi hem portat i les van repartint als nostres veïns.

Pel que fa a tributs i impostos l’ajuntament ha allargat els terminis de cobrament, però creu que a mesura que s’aixequi el confinament hauran de valorar altres accions de reactivació i suport econòmic.

Deixa un comentari