L’Ajuntament d’Olot actualitza el calendari d’activitats i esdeveniments a la ciutat de juny a desembre

La crisi del coronavirus ha obligat a suspendre i/o ajornar molts dels actes previstos per aquestes dates a la capital garrotxina. Alguns han pogut reprogramar-se per més endavant, d’altres encara no tenen una data prevista i d’altres s’han hagut de suspendre fins l’any vinent.

És per això que l’Ajuntament d’Olot ha publicat aquest matí a les seves xarxes socials, un vídeo on es pot consultar el calendari de les diverses activitats culturals, fires, accions i esdeveniments diversos que s’han reprogramat a la ciutat de juny a desembre.

Un dels canvis del calendari és la suspensió per part de l’Associació de Veïns del Barri de Sant Cristòfol i Mas Bernat d’Olot de la seva festa del barri que s’havia de celebrar el primer cap de setmana de juliol. Altres esdeveniments com la Ruta de les Tapes, el Cornamussam, la Festa del pedal d’Els Murruts o diverses festes de barri com la del Nucli Antic o les Planotes, encara no tenen una data fixada.

x