Sales de Llierca destaca la bona coordinació comarcal en la gestió de la crisi de la COVID-19

En municipis disseminats com Sales de Llierca, el confinament no ha alterat massa el dia a dia dels veïns, habituats a col·laborar entre ells i a haver-se de desplaçar a altres pobles com Tortellà per anar a comprar. A Sales no hi ha cap veí major de 65 anys que visqui sol, però l’ajuntament està molt pendent de qualsevol necessitat que pugui sorgir via telèfon o correu electrònic.

El batlle del poble, Miquel Palomeras, assegura que els veïns estan respectant l’ordre de confinament tot i el gran espai natural de què disposen, on tampoc s’han detectat visitants de fora de la comarca. En una entrevista a Olot Televisió, Palomeras ha explicat que la coordinació entre alcaldes està funcionant molt bé per resoldre dubtes i informar la població.

Miquel Palomeras, Alcalde de Sales de Llierca: “La coordinació entre els alcaldes ha funcionat molt bé, compartim les problemàtiques i les posem en comú. Tenim un grup de Watsap, reunions pràcticament diàries de temes que ens preocupen i hem d’anar a la una. Realment és excel·lent.”

D’altra banda, el confinament ha afectat el calendari festiu del poble, concretament, en els actes previstos pel proper cap de setmana:

Miquel Palomeras, Alcalde de Sales de Llierca: “Al mes d’abril, el dissabte més proper a Sant Jordi, fem la festa petita, una celebració molt entranyable en un oratori que hi ha al poble. Fem una caminada, una tarda de música… ho hem hagut de suspendre, no podrà ser”

De moment no s’ha confirmat cap cas positiu per COVID-19 en aquest municipi de l’Alta Garrotxa.

x