El sistema aplicat per a la finalització de les lligues genera dubtes al Club Hoquei Olot

La Nacional Catalana d’Hoquei s’ha acabat, després del comunicat emès per la Federació Catalana de Patinatge, amb el Capellades campió i sense descensos a la categoria.

L’Hoquei Olot ha finalitzat cinquè; espera el retorn el més aviat possible a la competició tant bon punt hi hagi garanties sanitàries per fer-ho, però el comunicat deixa dubtes al cos tècnic. De Primera Catalana pujarien dos equips, fet que deixa la divisió amb 17 clubs.

La reorganització dels calendaris preocupa, i s’estaria plantejant jugar partits entre setmana, fet que complicaria la temporada regular.

Jordi Costa, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “Categories on es mouen pocs diners…demanen jugar entre setmana, i clar, digueu-li a un jugador que hagi de creuar mig Catalunya per disputar un partit i que combina l’esport amb estudis o feina no és senzill.”

Es preveu que els propers dies la Federació resolgui aquests dubtes; pel que fa a la filosofia del club, els canvis no afectaran l’aposta del reforçament de la base i la formació de jugadors garrotxins per acabar al primer equip.