Els ingressats per coronavirus a l’Hospital d’Olot segueixen disminuint i ja es situen per sota la vintena

L’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa segueix estabilitzant i disminuint els casos de coronavirus tractats al centre. Un dia més, s’ha pogut recuperar un nou professional de la Fundació, reincorporant-se al seu lloc de treball. A dia d’avui, 41 treballadors han superat la malaltia, i 37 membres de la plantilla segueixen donant positiu a les proves per COVID-19.

Pel que fa als pacients ingressats, es manté la tendència a la baixa dels darrers dies. Les sis altes donades en les darreres 24 hores, que hauran de seguir tractaments de recuperació a domicili, fa que a hores d’ara hi hagi 17 pacients ingressats a l’Hospital per coronavirus. El nombre d’altes ha superat la vuitantena.

Malauradament, hi ha hagut una nova mort per COVID-19 al centre hospitalari: com els dies anteriors, es tracta d’una persona gran amb patologies prèvies. Des de l’inici de la pandèmia haurien mort 32 persones a l’Hospital, segons el mateix centre.

Deixa un comentari