Les altes per coronavirus donades per l’Hospital d’Olot permeten reduir els pacients ingressats de COVID-19 a poc més d’una quinzena

Segueixen baixant el nombre d’ingressats a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, sobretot gràcies a les altes que es poden donar als pacients, que segueixen els seus tractaments per recuperar-se de la malaltia des dels respectius domicilis.

Durant les últimes 24 hores, s’ha donat una nova alta, fent que s’hagin arribat a 82 altes de COVID-19 des de l’inici de la pandèmia a la Garrotxa. Així, actualment hi ha setze ingressats a l’Hospital per la malaltia.

Pel que fa als professionals sanitaris contagiats, n’hi ha 37. Durant l’últim dia no hi ha hagut cap professional que hagi donat negatiu a les proves, però des de l’inici de la pandèmia s’han reincorporat 41 persones al seu lloc de treball. Tampoc hi ha hagut cap defunció per coronavirus en les darreres 24 hores.

x