Les floristeries garrotxines es preparen per portar el Sant Jordi a les cases repartint roses a domicili

Per primera vegada en dècades la diada de Sant Jordi no es podrà viure als carrers a causa de les limitacions de l’estat d’alarma. Almenys cinc establiments d’Olot, però, han decidit reinventar-se perquè les roses arribin a domicili. Un d’ells és Casa Carlicus.

Sara Colomer, florista: Vaig convèncer els meus pares per tirar endavant la rosa de Sant Jordi a casa. Vaig fer una imatge que era la publicitat i deia això, que Can Carlicus porta la rosa a casa i que així tothom pot fer arribar la rosa als seus estimats. 

 Casa Carlicus té a punt 2.500 roses que repartirà per tota la comarca gràcies a les comandes que ha rebut via Whatsap. Ho farà amb tota mena de precaucions i evitant el contacte personal.

Mercè Montsalvatge, florista: Tenim tota la seguretat, pantalles, màscares, guants… començarem a les vuit del matí i ho repartirem tot amb els voluntaris de la família.

Tot i la bona acollida de la iniciativa, calculen que les vendes d’aquest dijous representaran un 15% de les que hi hauria hagut en un Sant Jordi normal.

x