L’Olot veuria amb bons ulls estructurar la Segona B en dos nivells diferenciats

La Unió Esportiva Olot dona suport a la creació d’una divisió entre la Segona A i la Segona B. Des del primer moment, el club ha admès que acatarà qualsevol decisió de la Federació que prengui arran de la crisi del coronavirus; malgrat això, i amb el suport del cos tècnic i la plantilla, defensa la finalització de la temporada o fer un play-off d’ascens de vuit equips. També proposava augmentar el nombre de grups a la categoria, per estructurar-la millor.

Però segons la Cadena SER aquest dilluns hauria arribat a l’ens federatiu una proposta de crear una categoria entre la Segona A i la Segona B, i que comptaria amb el suport d’una trentena de clubs de la categoria de bronze, entre ells els filials de l’Atlético de Madrid, el Real Madrid o el Vila-Real. Aquí hi podria entrar l’Olot, al ser un dels deu primers classificats de cada grup: la nova categoria estaria estructurada entre els perdedors del play-off d’ascens de quatre equips (els quatre vencedors ocuparien el lloc guanyat a la Segona A), els quatre que baixarien de Segona A, i els classificats entre el cinquè i el desè lloc de cada grup de la Segona B. L’Olot assegura que no ha estat informat d’aquesta petició dels clubs, però la veu amb bons ulls davant l’increment d’equips que hauria de disputar la Segona B l’any vinent.

x