Tània Rama, professional de l’Hospital d’Olot recuperada de la COVID-19: “És important mirar d’ocupar la ment, perquè sinó pot costar”

La Tània Rama és treballadora social i una de les 41 professionals de la Fundació Hospital d’Olot que ha pogut reincorporar-se després de passar la COVID-19.

En el seu cas, els símptomes de la malaltia van ser lleus i després de tres setmanes d’aïllament va donar negatiu en la repetició de la prova.

Tània Rama, professional recuperada de COVID-19:  Vaig començar amb angines i malestar general. L’he passat força lleu, vaig passar un parell de dies amb mal de panxa i vaig perdre el gust i l’olfacte.

Després de passar tot el procés, assegura que marcar-se una rutina l’ha ajudat a gestionar millor les emocions de l’aïllament, i el fet de no poder estar en contacte amb familiars i amics.

Tània Rama, professional recuperada de COVID-19:  Penso que es tracta de crear-se una rutina, seguir les notícies una part del dia però mirar d’ocupar la ment i oxigenar-se una mica, perquè sinó pot costar.

La tornada a la feina de la Tània després de Setmana Santa no ha estat del tot normal, ja que el seu departament treballa parcialment des de casa. A més, ha hagut d’assumir noves tasques com la gestió de les altes de coronavirus.

Tània Rama, professional recuperada de COVID-19:  M’ocupo també de fer les videotrucades i l’acompanyament emocional en la situació.

Fins avui una vuitantena de treballadors de diferents àrees de l’hospital d’Olot han contret la malaltia, però la xifra de recuperats ja supera la de positius.