El cos tècnic del CN Olot, satisfet amb el joc de l’equip assolit durant la temporada

Les lligues de Divisió d’Honor de waterpolo han finalitzat, però de moment la Federació Catalana no s’ha pronunciat sobre l’acabament de les lligues inferiors.

De totes maneres, el Club Natació Olot considera que la temporada no es reprendrà i dona per fet que hauran d’esperar al curs vinent per tornar a competir a la piscina.

Jan Ibern, entrenador CN Olot Waterpolo: “Ens sap greu no acabar la temporada com ens agradaria, però és la millor decisió, a falta de confirmar ascensos o descensos on no ens veiem implicats. Però ho acceptem, per garantir la salut de tothom.”

Així, si no es reprèn la temporada de Segona Catalana de waterpolo, el primer equip hauria acabat a la cinquena posició empatat amb el quart, el Picornell, i a l’espera de disputar quatre partits per a la finalització del campionat. Segons el cos tècnic, s’ha fet una gran lliga, millorant l’anterior.

Jan Ibern, entrenador CN Olot Waterpolo: “Aquest any hem jugat més col·lectivament. Hi volíem incidir. Més de la meitat de l’equip ha acabat amb xifres golejadores més importants que en anys anteriors i això és molt positiu, i reflecteix que s’ha primat al grup més que en les individualitats de cadascú. Hem fet una gran temporada.”

El club espera que l’experiència d’aquest any serveixi per millorar de cara a la propera temporada.

x