Els alumnes de l’Escola Verntallat entreguen textos i dibuixos a la residència El Mirador del Puigsacalm perquè celebrin Sant Jordi

Tot i que la celebració del Sant Jordi està essent diferent per a tothom, s’intenta que la diada arribi d’una o altra forma a tota la societat. Un exemple és el que ha impulsat l’Escola Verntallat: es va fer una crida als alumnes per fer escrits i dibuixos per a la gent gran que resideix a El Mirador del Puigsacalm.

Per tal que els usuaris en puguin gaudir, el mig centenar de documents s’han plastificat a l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, a més de poder fer ús d’una eina digital per fer arribar els textos i dibuixos als residents.

Marc Roca, gerent de la residència El Mirador del Puigsacalm: “Hi havia el dubte de si el paper era transmissor de COVID-19, i vam optar per plastificar-ho perquè es pot desinfectar de forma fàcil i així els avis en poden gaudir.”

Anna Bach, regidora d’educació de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas: “Vam plastificar aquest material, i també hem habilitat una plataforma digital perquè els avis del centre puguin viure un Sant Jordi diferent.”

Els usuaris de la residència El Mirador del Puigsacalm agraeixen el gest que ha tingut l’escola per tal que puguin gaudir també del Sant Jordi malgrat el confinament.

 

 

 

x