La Federació Catalana de Futbol dona per acabades les lligues amateurs pel coronavirus

La Federació Catalana de Futbol dona per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019 i 2020, en totes les categories del futbol amateur i formatiu. Així, s’ha acabat el curs per a tots els equips garrotxins de Segona, Tercera i Quarta Catalana, així com la Primera Divisió femenina i totes les categories base o vinculades amb l’ens federatiu. Ho fa atenent-se a les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport

 

La FCF ho ha decidit aquest dijous després de celebrar una reunió telemàtica de la junta directiva. Així mateix, ha decidit que en les properes setmanes obrirà una consulta entre els clubs catalans per conèixer la seva opinió sobre la conclusió dels campionats, abans d’adoptar una resolució definitiva. Això implica decidir si hi ha ascensos i descensos i quins ocuparien aquestes places, en cas que es determinessin canvis de categoria.

 

També ha anunciat que confeccionarà un programa econòmic de congelació i reducció de les quotes federatives de cara a la propera temporada, així com ajuts a la tresoreria dels clubs, un pla que presentarà en la propera assemblea de la Federació.

 

Pel que fa als equips garrotxins amb aspiracions, la decisió afecta al Bosc de Tosca de Segona Catalana, que ocupava la tercera posició del grup 1, proper a les places d’ascens. La Quarta Catalana també vivia una lliga emocionant, amb nou equips separats tant sols per sis punts, amb Montagut, Garrotxa, Joanetes i Castellfollit implicats en la lluita per la part capdavantera de la classificació.