Les defuncions per COVID-19 a la Garrotxa arribarien a les vuitanta persones

Segons les últimes dades que les funeràries han notificat a la Generalitat, les defuncions per COVID-19 a la Garrotxa arribarien a 80. En aquestes s’inclouen les 32 que s’han produït a l’Hospital d’Olot des que va començar la pandèmia, però també les de les residències amb simptomatologia de coronavirus i les morts a domicili. Segons aquesta dada, s’haurien registrat almenys deu morts més respecte l’última actualització de dades de l’administració, una xifra que podria ser més alta perquè no inclou les defuncions que han tingut lloc a Besalú, Beuda, Maià de Montcal, Sant Ferriol, o Mieres, ni tampoc les que han gestionat empreses de fora de la Garrotxa.

Pel que fa a les dades que cada dia mostra l’Hospital d’Olot sobre l’afectació del coronavirus al centre sanitari, els registres es mantenen iguals que aquest dimecres. Així, ara mateix hi hauria 27 professionals del centre amb COVID-19, sense reincorporar a cap treballador en les últimes 24 hores. Tampoc hi ha hagut canvis en el nombre de pacients ingressats amb coronavirus, 18 en aquests moments. Afortunadament, en les últimes 48 hores tampoc s’ha notificat cap defunció per COVID-19 a l’Hospital.

Deixa un comentari