Les Preses entrega una flor a cada domicili del municipi per celebrar la diada de Sant Jordi

L’Ajuntament de les Preses ha regalat una planta a cada casa del municipi, per celebrar aquesta diada de Sant Jordi diferent. Una dotzena de voluntaris formats per personal del consistori, veïns i regidors, han passat casa per casa per entregar el miler de plantes, per tal de fer més alegre la Diada de Sant Jordi.

La iniciativa ha sorgit de l’Ajuntament de Les Preses i l’empresa AricoForest, encarregada de l’enjardinament dels espais públic municipals.

Pere Vila, alcalde de Les Preses:  “És un petit detall, perquè la flor representi l’esperança en aquesta Diada estranya i puguem superar la situació tots plegats.”

Les flors són de temporada, i es dona a cada família presenca per celebrar una diada especial que enguany s’ha de celebrar en confinament arran de les circumstàncies provocades per la crisi del coronavirus.