Cinc pacients amb coronavirus han rebut l’alta a l’Hospital d’Olot i ja només són 14 els ingressats amb COVID-19

En les darreres hores a l’Hospital d’Olot s’han donat cinc noves altes hospitalàries a pacients amb COVID-19. Això deixa el centre sanitari amb 14 ingressats. Cap persona no ha mort per coronavirus al centre sanitari des de dimarts. Des de llavors, el nombre d’ingressats no ha fet més que disminuir.

El total d’altes donades des de l’inici de la pandemia són 87. També s’han pogut reincorporar 52 professionals de la fundació, tot i que encara n’en queden 27 d’aïllats perquè van donar positiu.

El Govern espanyol ja ha detallat l’ordre que es publicarà oficialment al cap de setmana sobre de les sortides dels menors de 14 anys. Podran ser durant una hora en el període comprès entre les 9 del matí a les 9 del vespre. Podran sortir fins a un radi màxim d’un quilòmetre des de la seva residència amb un adult que podrà acompanyar com a màxim tres infants. Els majors de 14 anys s’atindran a les sortides necessàries decretades per l’estat d’alarma.

Des de l’hospital d’Olot, demanen que els nens i nenes segueixin les mesures d’higiene i distància reglamentària i recomana que portin mascareta.

Mentrestant, l’Hospital d’Olot ha dissenyat un retorn progressiu al que anomenen la “nova normalitat”, amb tres escenaris ajustables a l’evolució de la pandèmia.