El Centre d’Iniciatives Turístiques decideix suspendre els premis Garrotxí de l’Any a causa del coronavirus

La situació que viu Catalunya i el món sencer no té precedents, i les mesures que s’estan prenent a causa del coronavirus tampoc en tenen. Per primera vegada enguany no es donarà el premi Garrotxí de l’Any, el quinzè que havia d’entregar el Centre d’Iniciatives Turístiques, que reconeix a persones, col·lectius, entitats o empreses que han destacat en el seu camp.

Havien de tenir lloc el proper mes de juny, però davant la incertesa que genera la pandèmia i davant la impossibilitat de concentrar un nombre determinat de persones, el CIT ha hagut de cancel·lar la cita.

Josep Andrés, president Centre Iniciatives Turístiques:”Malauradament, són moltíssimes les activitats que no es poden portar a terme. Optem per posposar el Garrotxí de l’any de cara al 2021. Qui teníem pensat reconèixer aquest any hauran d’esperar un any més.”

És la segona activitat del Centre d’Iniciatives Turístiques que s’ha de suspendre pel COVID-19, després de no poder-se celebrar els actes del dia de la mare. L’entitat es mostra conscient que el moment requereix d’un esforç per part de tothom, davant la crisi sanitària i la conseqüent repercussió econòmica que està colpejant a la societat.