La Penya Bètica Girona – Olot promou la desinfecció i neteja de diversos edificis de la Fundació Hospital d’Olot i Antic Hospital d’Olot

Aquests dies un gran nombre de persones, entitats, col·lectius i empreses  han ofert material, serveis i aportacions econòmiques que puguin ajudar a fer front en les millors condicions a la crisi del coronavirus. I es que amb aquesta crisi, la solidaritat s’ha fet la protagonista en moltes ocasions.

És el cas de la Penya Bètica Girona-Olot Emilio Luna, que durant la pandèmia va fer una crida entre els seus més de 130 socis per realitzar accions solidàries per fer front a la COVID-19.

Juli Clavijo, membre de la Penya Bètica Girona-Olot: Quan vam veure que des de l’hospital d’Olot hi havia un problema de manca de mesures de seguretat pel personal sanitari i també una crida pública des de l’Hospital Trueta que demanaven ajuda a la població, vam creure que era un bon moment per destinar aquest 5% del nostre pressupost a comprar material i ajudar en el que puguem.

El resultat d’aquesta campanya de solidaritat van ser prop de 1.900 euros per comprar material sanitari, i amb la col·laboració de les empreses Llimpiolot i Olor de net, ha ofert serveis de neteja i desinfecció de diversos edificis.

Juli Clavijo, membre de la Penya Bètica Girona-Olot: Recalcar que aquestes empreses han fet molt més del que nosaltres podríem haver contribuït. Penso que és una feina que han fet molt important i crec que la gent li hauria d’agrair aquestes empreses el que estan fent.

Els edificis que han estat netejats i desinfectats han estat tots aquells amb un alt nivell de pas de persones com l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa i també aquells on resideixen persones grans com els de la Fundació Antic Hospital, concretament al Edifici Parc nou, l’Edifici Residència Sant Jaume, i l’Edifici Balmes.
Uns treballs de desinfecció que s’han centrat principalment en els exteriors dels edificis i els accessos a la planta baixa.