L’Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura d’Olot impulsa les jornades Sant Jordi a casa

Un tastet de roses comestibles, poemes o consells d’observació astronòmica van formar part aquest 23 d’abril del primer dia de les primeres Jornades Culturals Sant Jordi a casa.

L’Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura d’Olot les ha impulsat a través de Facebook Instagram i Youtube, per portar el Sant Jordi a les llars garrotxines.

Helena Bantí, Membre AEIG Nostra Dona del Tura Olot: Podem dir que hem tingut molt bona rebuda. Des que va començar la campanya de difusió hem guanyat molt seguiment a les xarxes. Algun vídeo té més de 200 visualitzacions en un dia, pensem que està anant molt bé i ens anima a seguir. 

I així ho faran, perquè el Sant Jordi a Casa s’allargarà fins dilluns amb la col·laboració d’artistes i entitats olotines com Sàgoe o Alliberem-nos.

 Adrià Bassols, Membre AEIG Nostra Dona del Tura Olot: Tindrem la participació d’en Jordi Amat, que explicarà una història on va participar l’agrupament, també tindrem l’explicació de l’Adrià Carrasco, membre del CDR exiliat a Brussel·les, també l’artista Àngel Rigall o la participació d’entitats d’Olot que ens parlaran de temes que han estat reflexionant aquests dies de confinament.

Si tot va bé, el proper Sant Jordi l’agrupament escolta d’Olot tornarà al Firal amb la seva parada, però la comissió de l’entitat valora com donar continuïtat a aquesta iniciativa de confinament.