Dues altes més de pacients amb COVID-19 deixen l’Hospital d’Olot amb 12 ingressats per coronavirus

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha informat com en les darreres 24 hores ha donat dues altes hospitalàries més entre els pacients amb COVID-19. Això, sumat al fet que ningú més no nha ingressat al centre a causa de la maltia, deixa un balanç de 12 pacients ingressats, un número que no ha fet més que baixar des de fa ja alguns dies.

Des de dilluns a la tarda el centre sanitari no ha hagut d’informar de cap nova mort per COVID-19 a les seves instal·lacions. L’Hospital ha registrat 32 morts des de l’inici de la pandèmia i 89 altes hospitalàries de pacients amb coronavirus des de l’inici de la pandèmia.

Respecte al nombre de professionals positius per coronavirus, les dades de la Fundació no han variat i continuen sent 27 els que continuen figurant com a afectats per la malaltia i 52 els professionals recuperats des de l’inici de la crisi sanitària després de passar la infecció.

Deixa un comentari