La deixalleria mòbil i fixa d’Olot i la de Sant Feliu de Pallerols tornaran a prestar servei a partir de dilluns

El Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa ha informat que a partir d’aquest proper dilluns 27 d’abril tornarà a posar en marxa alguns serveis de deixalleria. Es tracta de la deixalleria fixa comarcal d’Olot, situada a la carretera de les Feixes, i la de Sant Feliu de Pallerols, així com les deixalleries mòbils d’Olot i el servei de recollida de voluminosos, per al qual a partir de dilluns es podrà trucar per sol·licitar el servei.

Posteriorment, a partir del 4 de maig, es restablirà el servei de deixalleria mòbil a la resta de municipis de la Garrotxa.

Restablerts en el seu horari habitual

Els serveis de deixalleria es restableixen en el seu horari habitual. La deixalleria mòbil d’Olot presta el seu seu servei en els punts establerts per calendari de les 6 del matí a les 5 de la tarda de dilluns a divendres, i els dissabtes de les 6 del matí a la 1 de la tarda. A la resta de municipis, hi serà segons punts establerts per calendari de les 10 del matí a les 6 de la tarda de l’endemà.

El calendari de les diferents ubicacions es pot consultar a la pàgina web del consorci SIGMA:

L’horari de la deixalleria fixa comarcal d’Olot és fins a finals d’abril de 9 del matí a 1 de la tarda i de 3 a 6 de la tarda de dilluns a divendres, i de 10 del matí a 6 de la tarda els dissabtes. A partir del maig, el servei de deixalleria es presta una hora més de dilluns a divendres, fins a les 7 de la tarda.

Pel que fa a la deixalleria fixa de Sant Feliu de Pallerols, funciona en horari de tarda els dilluns, dimecres i divendres, de les 3 fins a les 6, i amb horari de matí els dimarts i dijous, de les 9 fins a les 12 del migdia. Els dissabtes presta el servei de les 10 del matí a la 1 de la tarda.

El servei de deixalleria mòbil i el de recollida de voluminosos van deixar d’oferir-se com a conseqüència de la crisi del coronavirus, el passat. Llavors es va demanar a la població que guardessin a casa els trastos o aparells que haguessin de llençar i que només contactessin amb el seu ajuntament en cas d’urgència justificada.