L’Hospital d’Olot recupera quatre professionals que han passat la COVID-19 i suma dos nous ingressos

En les darreres hores l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha recuperat quatre professionals que després dels dies de confinament han donat negatiu al test PCR i es podran reincorporar al seu lloc de treball. La Funadació ara joa només espera la reincorporació de 23 professionals més que van donar potitiu a la prova de coronavirus i han de passar la malaltia pertinentment aïllats als seus domicilis.

L’hospital olotí també ha informat d’un aument en el nombre d’ingressats amb el nou coronavirus, que ha passat de 12 a 14 en les darreres 24 hores. El centre no ha hagut d’informar de cap defunció per coronavirus a l’hospital i ja són sis els dies que han passat sense haver de lamentar cap mort causada per la infecció.

x