Sant Jaume de Llierca reparteix mascaretes de roba fetes per les cosidores del poble als 150 veïns menors d’edat

Aquests dies Sant Jaume de Llierca ha estat preparant la primera sortida dels nens i nenes del poble després de sis setmanes de confinament.

A iniciativa de l’Ajuntament, les cosidores del municipi han confeccionat unes 200 mascaretes de roba de tres mides diferents, segons l’edat dels nens i joves que les han rebut. Finalment, n’han repartit unes 150, tantes com menors empadronats hi ha al municipi, destinades a nens i nenes fins als 13 anys, a adolescents d’entre 14 i 17 anys i a nens i nenes en edat preescolar perquè, com els seus germans, disposin de la mascareta recomanable en tota interrelació durant la pandèmia del coronavirus.

A través de les xarxes socials, l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca també ha enviat un volant amb el seguit de recomanacions que cal que les famílies recordin abans, durant i després de les sortides que s’han emplaçat a realitzar a partir d’aquest diumenge. Els nens i nenes del poble n’han pres nota. Aquest matí algun d’ells ja se les sabia de memòria i les podia recitar si li ho demanaven.

x