L’Hospital d’Olot compleix una setmana sencera sense defuncions per coronavirus al centre

Per primera vegada des de l’inici de la pandèmia de la COVID-19 a la Garrotxa, l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa suma una setmana sencera sense registrar defuncions per coronavirus al centre sanitari.

En la darrera actualització de dades de l’Hospital, el centre informa que ha pogut recuperar 5 professionals més, després que donessin negatiu a les proves de PCR. Així, es poden reincorporar al seu lloc de treball. Des de l’inici de la crisi sanitària, 62 professionals s’han pogut reincorporar després de superar la malaltia. Ara mateix, hi ha 18 professionals amb COVID-19 que resten aïllats als seus domicilis.

En les últimes 24 hores, també s’han pogut donar dues altes per COVID-19 del centre hospitalari, i que hauran de seguir els seus tractaments per superar el coronavirus des de casa. Fins a dia d’avui, l’Hospital d’Olot ha aconseguit donar 91 altes. Actualment, hi ha 14 pacients ingressats positius del nou coronavirus al centre.