Alzamora investiga nous filtres per aconseguir mascaretes de màxima protecció destinades a personal sanitari

El món de l’empaquetatge no s’ha aturat durant el coronavirus: els envasos són necessaris en alguns productes de primera necessitat, i per aquest motiu a Alzamora s’ha seguit treballant amb normalitat. Però el departament d’investigació si que ha canviat aquests dies la seva tasca: l’empresa garrotxina esta treballant en proporcionar nous filtres de seguretat en mascaretes de màxima protecció. Segons Alzamora, anirien destinades a personal sanitari, i el treball es faria de forma altruista en col·laboració amb el Col·legi de Metges de Girona.

Josep Maria Berga, director general Alzamora: “Hi ha una empresa que desenvolupa una mascareta amb dos filtres. I nosaltres posem la investigació per aconseguir que aquests filtres siguin funcionals. Estem treballant altruïstament per ajudar i col·laborar amb els personals sanitaris, que necessiten mascaretes el màxim de segures.”

Alzamora treballa amb aquests filtres de forma paral·lela amb els seus envasos habituals de cartó, ja sigui per a productes carnis, begudes o alimentació variada.

x