Els Pressupostos de la Generalitat recullen l’elaboració del projecte constructiu del tram nord de la variant d’Olot

Els Pressupostos de la Generalitat inclouen una partida per a la redacció del projecte constructiu de la variant nord d’Olot, segons ha confirmat l’alcalde, Pep Berga, a Olot Televisió. El Departament de Territori i Sostenibilitat i l’ajuntament mantenen els terminis sobre l’entrega dels estudis informatiu i d’impacte ambiental d’aquest tram que ha de connectar l’A-26 i la N-260 per l’Hostal del Sol.

La proposta del govern es coneixerà, com estava previst, entre finals de maig i principis de juny, amb l’objectiu que el projecte constructiu de la infraestructura es comenci a elaborar aquest any.

Pep Berga, alcalde d’Olot: L‘han d’entregar el 30 de maig, al juny l’hauríem de poder veure, que és la solució que acaben adoptant a la zona de l’Hostal del Sol, de la connexió amb La Canya a l’alçada de l’hospital. He seguit aquests dies en contacte amb el Director General de Carreteres que no s’incomplissin els terminis, els treballs han continuat amb normalitat i tenim el compromís que en el moment que s’hagi fet l’exposició pública encarregar el constructiu. És un projecte que val més d’un milió d’euros a realitzar-se, i que voldríem que ja comencés aquest any. Això queda recollit als pressupostos de la Generalitat, que són importants pel país i la ciutat.