La situació a les residències d’Olot amb més casos de COVID-19 s’estabilitza

Pep Berga, alcalde d’Olot: Estabilització, aquesta és la paraula que defineix el moment en què estem.

Així s’ha referit l’alcalde d’Olot, Pep Berga, a la situació a les residències de gent gran de la ciutat on s’han detectat casos de COVID-19. El batlle ha assegurat que, tot i que continuen essent un dels principals focus de preocupació, ara disposen de més eines de control.

Pep Berga, alcalde d’Olot: Al Tura, on van començar els primers episodis portem més d’una setmana sense cap més defunció al Tura, a la Caritat que ens va fer patir molt portem quatre dies sense cap defunció, però no vol dir que no continuem amb la màxima alerta posada. Ara tenim molts més elements de protecció, es pot fer l’aïllament corresponent.

D’acord amb la voluntat d’actuar amb rapidesa, el consistori aprovarà noves mesures per poder atorgar ajudes aquesta mateixa setmana.

 Pep Berga, alcalde d’Olot: Aquesta mateixa setmana, dijous, farem un ple extraordinari per aprovar les bases concretes que han de permetre ajudes directes de l’ajuntament al teixit econòmic, autònoms, petites empreses… tota la gent que ha vist aturada la seva activitat. I també un nou paquet de mesures importants a l’àrea de Benestar Social per poder atendre directament aquelles persones que més ho necessiten. 

 El batlle d’Olot ha assegurat que els olotins estan fent un bon confinament, malgrat les 367 actes que s’han aixecat per incompliments fins avui.