Montagut inicia la primera Festa Major confinada de la Garrotxa

Un repic de campanes i, tot seguit, la cançó Festa Major de La Trinca: així arrencava la primera Festa Major confinada, la de Montagut. De l’1 al 3 de maig, el Grup de Joves del municipi ha preparat un seguit d’actes per gaudir d’una celebració diferent, que les circumstàncies obliguen a passar-les des de casa per evitar que la gent s’encomani de coronavirus. Els primers actes s’han pogut fer gràcies a la instal·lació d’altaveus al campanar de l’església de Sant Pere del poble.

Després del repic de campanes, s’ha escoltat el pregó de l’Hereu i la Pubilla de Montagut juntament amb un missatge de l’alcaldessa. La celebració seguirà amb un concert d’Estei Jomas (21.30), i els Dj’s Martí Gàrrics i A-Vichy Català (22.00). Dissabte i diumenge el programa compta amb actes de tota mena, com festes infantils, el ball dels Gegants, exhibicons, espectacles de música i llum o concerts de Relat i Manelic de Pera. Tots els actes es poden seguir a través de l’instagram del grup de Joves de Montagut (@grupjovesmontagut), on també es pot consultar el programa i els horaris de la festa.