El Dia de la Mare sense actes a la Plaça Clarà, per primera vegada en més de 50 anys

Aquest primer diumenge de maig el Dia de la Mare es viu de forma diferent en moltes llars, ja que moltes famílies hauran d’homenatjar les seves progenitores des de la distància del confinament. Per primera vegada en més de 50 anys el Centre d’Iniciatives Turístiques no ha pogut celebrar la Diada de la Mare a la plaça Clarà d’Olot, que organitzava ininterrompudament des de 1968, a causa de la crisi del coronavirus. Enguany no s’han pogut veure l’ofrena floral a l’escultura de La Maternitat de Josep Clarà, la lectura de poemes per part de nens de diferents escoles de la comarca ni tampoc s’ha convocat el concurs de dibuix de la diada. Les mesures de prevenció contra la COVID-19 també han fet impossible la tradicional visita a l’última mare que ha donat a llum a la Garrotxa, a l’hospital d’Olot. Això sí, les xarxes socials s’han omplert de mostres d’afecte cap a les mares, que són igualment protagonistes de la jornada.