El Gremi de Perruqueries d’Olot i Comarca recomana no obrir fins l’11 de maig

L’estat permet que les perruqueries i centres d’estètica a obrin amb cita prèvia i aforament limitat a partir d’aquest dilluns 4 de maig amb l’inici de la fase 0 del desconfinament, però el Gremi de Perruqueries d’Olot i comarca prefereix esperar. En un comunicat emès aquest cap de setmana, exposen que no disposen d’informació suficient per tornar a l’activitat. La seva presidenta, Margarita Desplans, assegura que encara tenen molts dubtes sobre com s’ha de produir l’obertura.

Margarita Desplans, Presidenta Gremi de Perruqueries d’Olot i Comarca: “Ens falta un protocol que ens indiqui com hem de treballar i amb quins equips ho hem de fer per complir amb les mesures de seguretat”

Desplans també exposa que molts proveïdors no els han pogut dispensar el material necessari per obrir el local, i afirma que prefereixen esperar una setmana més per fer-ho amb totes les garanties de seguretat. Al comunicat fet públic aquest dissabte, el gremi demana comprensió als ciutadans. Fa uns dies, el gremi de perruqueries garrotxines va fer un altre comunicat demanant als clients que no sol·licitessin servei a domicili per prevenció.