Els restaurants garrotxins extremen les precaucions per a la recollida del menjar als seus establiments

El Restaurant la Deu ha aprofitat l’ampli espai de què disposa per oferir a partir d’avui fins a set línies de repartiment de menjar als clients que s’acostin fins a l’establiment per endur-se els plats sol•licitats. S’han habilitat dos circuits, amb les mesures pertinents marcades des del Butlletí Oficial de l’Estat en la present fase de confinament.

A l’entrada, els clients han de rentar-se les mans i esperar fora en cas que hi hagi altra gent a l’interior. Les distàncies reglamentàries s’asseguren amb marques al paviment. Els professionals van degudament protegits. Miren d’espaiar els horaris de les visites quan recullen les demandes, i que el de les persones grans coincideixin amb els seus horaris de sortida.

Montse Reixach, Restaurant La Deu: Avui al migdia ja tenim a recollir. El que fem és fer unes franges horàries perquè no s’acumuli tot en el moment que la gent fa la comanda. També demanem aproximadament a quina hora tenen previst recollir el seu encàrrec. Continuarem les dues línies, fins ara hem fet l’entrega a domicili, la mantindrem per veure si a la llarga podem aguantar les dues o continuarem només amb la recollida al restaurant, sempre mantenint les màximes seguretats per tothom. Esperem que la gent s’animi i que mica en mica amb cura i seguretat anem sortint d’aquesta.

El següent pas serà el de la reobertura de les terrasses amb un 50% d’aforament. Aquest restaurant olotí torna a acollir-se a les seves possibilitats d’espais a l’hora de garantir les normes de protecció que es concretaran per obrir el servei de cares a la nova fase quan s’implementi.